Projekte

Projekte 2021-09-16T09:57:37+01:00

Fondacioni ynë organizon, zhvillon dhe implementon projekte në mbështetje të misioneve dhe vizioneve tona të përbashkëta që shtrihen mbi fushat e kulturës, edukimit dhe inovacionet, për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për brezat e ardhshëm.

(Klikoni mbi figurat e mëposhtme për më detaje të plota)

X