Kryefaqja 2020-03-12T12:58:21+01:00

Mirë se erdhët në FONDACIONET IVANAJ në New York dhe Tiranë


​Me arsim e dituri ndriçojm​ë të ardhmen e rinisë shqiptare

​Çfarë bëjmë

Cultural Preservation

​Trashëgimia Kulturore

Ne synojmë të ruajmë dhe promovojmë traditat kulturore dhe historinë e Shqipërisë.

Educational Training

​Trajnime Edukative

​Ne synojmë të ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh dhe resursesh edukative.

​Business Incubation Hub

​Qendra e Inkubacionit të Biznesit dhe Inovacionit (BIIH)

​​​​A jeni të interesuar t​ë zhvilloni konceptin tuaj të biznesit por nuk jeni të sigurt ku të filloni?​

​Projekte

Një p​jesë e aktiviteteve tona përfshin edhe zhvillimin dhe implementimin ​e projekteve dhe programeve të ndryshme​.

​​Si mund të angazhoheni

​Dhurues

​Zbuloni se si ​mbështetja juaj financiare ​sjell një ​impakt më të madh.

​Mësoni më shumë ...


​Bashkëpunëtor

​Zbuloni se si bashkëpunimi me ne do t'i shtyjë projektet tuaja përpara​.

​Mësoni më shumë ...

​Vullnetar

Zbuloni se si mund të fitoni ekperiencë dhe forconi aftësitë tuaja për jetën.

​Mësoni më shumë ...

​Sipërmarrës

Zbuloni se si mund t'i rrisim idetë tuaja të biznesit së bashku​.

​Mësoni më shumë ...

​Vendndodhja

Fondacioni ​​​​​M & M Ivanaj ​Institut ofron një përzgjedhje hapsirash dhe mundësish për kryerjen e aktiviteteve dhe eventeve të ndryshme.

Kalendari i aktiviteteve

​NDIQNI NJOFTIMIN E MËPOSHTËM...

Të rejat & zhvillimet e fundit

NJOFTIM (13 Mars 2020)

Në përputhje me planet e karantinës të shpallura së fundmi nga Qeveria, duke filluar nga data 13 Mars 2020, zyrat tona do të jenë të mbyllura, deri në një njoftim të dytë.

Stafi ynë do të punojë nga shtëpia, prandaj mund të na kontaktoni nëpërmjet e-mail-it tonë​ zyrtar: info@ivanaj-foundations.org

NJOFTIM (11 MARS 2020)

Në sajë të situatës aktuale, në përgjigje të planit të masave të marra nga Qeveria Shqiptare dhe udhëzimeve nga Ministria e Shëndetësisë, Fondacioni Ivanaj në Tiranë ka marrë masat e mëposhtme:

1. Të gjitha aktivitetet në kalendarin tonë janë anulluar, ashtu si edhe gjithë të tjerat të planifikuara me organizata apo entitete të tjera, deri në një njoftim të dytë.

2. Zyrat tona do të vazhdojnë të jenë të hapura përgjatë orareve të zakonshme zyrtare, ndërkohë që jemi duke monitoruar situatën dhe mbetemi në gatishmëri për të ndjekur çdo udhëzim të ri nga rregullatorët qeveritarë, kurdo të jetë e nevojshme.

3. Në vazhdimësi të situatës, do të njoftojmë nëpërmjet rrjeteve tona sociale për çdo lloj ndryshimi në veprimtaritë tona të përditshme.

Të gjitha masat e mësipërme hyjnë në fuqi menjëherë dhe do të mbeten të tilla deri në datën 3 Prill 2020.

X