Ndërsa kemi filluar projektin tonë vjetor, kemi dëshirë të reflektojmë një çast mbi ndikimin e jashtëzakonshëm që bëmë së bashku vitin e kaluar përmes Holiday Gift Drive.

Falë bujarisë dhe mbështetjes suaj, ne mundëm t'u sjellim gëzim dhe lumturi qindra fëmijëve në nevojë. Buzëqeshjet dhe mirënjohja në fytyrat dhe zemrat e tyre ishin vërtet prekëse. Dhuratat tuaja bënë një ndryshim të rëndësishëm në jetën e tyre, duke i kujtuar se për ta mendojmë dhe japim dashuri.

Me dashamirësi kërkojmë pjesëmarrjen dhe mbështetjen tuaj për ta bërë projektin këtë vit edhe më të suksesshëm. Duke dhuruar, ju mund të na ndihmoni të krijojmë momente magjike për këta fëmijë dhe të sjellim shpresë gjatë sezonit të festave.

Pavarësisht nëse është një lodër apo një kontribut monetar në faqen tonë të dhurimit, sado pak ka rëndësi.

Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim dhe të ndriçojmë jetën e këtyre fëmijëve.