Art Exhibit “Muzgje arbërore”, October 10th, 2017

Gjatë ceremonisë së përurimit të ambienteve tona më 10 tetor, patëm kënaqësinë të organizojmë ekspozitën “Muzgje arbërore” të piktorit të njohur shqiptar, Anastas Kostandin. Kjo ekspozitë ishte e para në listën e aktiviteteve të planifikuara nga Fondacionet Ivanaj, të cilat do të pasojnë përurimin e ambienteve që u zhvillua në tetor 2017. Ekspozita, e kuruar [...]

By |2018-10-23T15:07:38+01:0010 Tetor, 2017|Evente Historike, Galeritë, Projekte|0 Comments

Përurimi i Qendrës Kulturore

Më 10 tetor 2017, “Fondacioni Ivanaj” në Tiranë dhe “The Martin and Mirash Ivanaj Foundation” në New York, organizuan hapjen zyrtare të ambienteve të tyre të reja në kryeqytet. Këto ambiente do të ofrojnë një qendër kulturore unike në përputhje me qëllimin dhe misionin e tyre për “Avancimin e edukimit dhe kulturës për të mirën [...]

By |2018-06-13T19:41:10+01:0010 Tetor, 2017|Evente Historike, Galeritë|0 Comments