Mbrëmjen e së premtes së kaluar, Instituti i Fondacionit M&M Ivanaj organizoi në “Salla Ivanaj” një koncert festiv të orkestruar nga Akademia ZojArt. Vendi bëri jehonë nga gëzimi dhe harmonia, për fëmijët me "aftësi të veçanta” dhe jo vetëm. Kjo ngjarje emocionuese shfaqi talentet e jashtëzakonshme të fëmijëve, duke filluar nga performancat magjepsëse të kërcimit deri te interpretimet shpirtërore të këngëve, të shoqëruara me melodi delikate pianoje dhe melodi të këndshme të kitarës.

Përtej të gjithës, ky koncert simbolizonte më shumë se thjesht një shfaqje aftësish; ky aktivitet përfaqësonte një platformë për të mbështetur dhe festuar diversitetin. Duke u ofruar mundësi fëmijëve me "aftësi të veçanta" për të shkëlqyer, ai nënvizon rëndësinë e përfshirjes dhe mbështetjes në rrugëtimin e tyre zhvillimor.

Si mikpritës, Instituti i Fondacionit M&M Ivanaj dhe stafi i tij ishin të nderuar të bashkë përfaqësonin këtë ngjarje frymëzuese. Ata u shoqëruan nga ekipi ynë i përkushtuar i vullnetarëve që qëndruan gati për të ofruar mbështetje dhe inkurajim, duke treguar angazhimin tonë për të nxitur një komunitet ku të gjithë talentet unike të fëmijëve njihen dhe mbështeten.