“Gjej rrënjët e tua” – një program i veçantë veror në Shqipëri!

Siç edhe ju kemi informuar në facebook, “Gjej rrënjët e tua” është një program i veçantë dy javor i ofruar nga Fondacionet Ivanaj në New York dhe Tiranë, në bashkëpunim me një nga partnerët, Adriatik Tours LLC, i cili do të organizohet në Shqipëri nga data 30 Maj deri më 14 Qershor 2020. Ky program [...]

By | 2020-02-03T16:20:17+01:00 3 Shkurt, 2020|Blogu, Evente të tjera|0 Comments

Fushata e Lodrave për fëmijët në nevojë – 2019

Në valën e të gjitha aktiviteteve të mbajtura në ambientet tona këtë muaj, u zhvillua edhe sezoni i 3-të i “Fushatës së Lodrave”, të cilën e konkretizuam ditën e Premte në një ambient të veçantë, duke i dhuruar lodra dhe buzëqeshje fëmijëve në këtë periudhë festash. Ndërsa më parë kemi dhuruar lodra dhe dhurata për [...]

By | 2019-12-23T11:27:21+01:00 23 Dhjetor, 2019|Blogu, Evente të tjera, Vullnetar|0 Comments

Firmosja e marrëveshjes me RYCO (Regional Youth Cooperation Office)

Ditën e djeshme, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit Drita Ivanaj, mori pjesë në ceremoninë firmosjes së marrëveshjes, organizuar nga RYCO, për njëzetë projektet fituese në të gjithë rajonin në kuadrin e thirrjes se Tretë për Projekt Propozime. RYCO është një institucion i pavaruar i themeluar nga qeveritë e 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor me qëllim promovimin [...]

By | 2019-12-19T12:14:13+01:00 19 Dhjetor, 2019|Blogu, Evente të tjera|0 Comments

Një tjetër aktivitet rinor

Konferenca Model United Nations Albania 2019  përmbylli aktivitetet e saj javën e kaluar ashtu sic kishim njoftuar këtu. Ishte kënaqësi për ne, këtu në Fondacionin Ivanaj të mirëprisnim më shumë se 75 pjesëmarrës për katër ditë, dhe t’i përcillnim me fytyra të lumtura dhe të qeshura në rrugëtimin për realizimin e ëndrrave të tyre. Pjesëmarrësit [...]

By | 2019-12-12T13:00:42+01:00 12 Dhjetor, 2019|Blogu, Evente të tjera|0 Comments

Save the Children & CRCA: dy ditë së bashku për të rinjtë dhe të drejtat e fëmijëve.

Në kuadrin e programit “Nga fëmijët për fëmijët”, të mbështetur nga Agjencia Suedeze për Zhvillimin Ndërkombëtar, Dt. 28 dhe 29 Qershor 2018, në Bibliotekën e Fondacionit Ivanaj, u zhvillua kursi i trajnimit me titull “Forcimi i kapaciteteve të fëmijëve dhe të rinjve për të avokuar për të drejtat e tyre”. Të rinjtë e Parlamentit Rinor [...]

By | 2018-07-02T20:22:15+01:00 2 Korrik, 2018|Blogu, Evente të tjera|0 Comments

Një qasje kreative ndaj artit të menaxhimit

Në mbështetje të brezit të ri me trajnime profesionale të fushave të ndryshme, ne po krijojmë partneritete me organizata të tjera, biznese dhe individë të cilët mund të ofrojnë ekspertizën e tyre në fusha kyçe të rëndësishme. Të shtunën e kaluar nisëm një partneritet bashkëpunues me Eno Bajrami, i cili tashmë ofron një kurs në [...]

By | 2019-04-23T19:25:48+01:00 9 Maj, 2018|Blogu, Evente të tjera, Trajnime Edukative|0 Comments
X