Një lajm emocionues po vjen!

Tetori do të sjellë në jetë shumë projekte dhe programe të reja. Njëri prej tyre, bie nën objektivin tonë të "Trashëgimisë Kulturore". Këtë muaj do t’ia kushtojmë të festuarit të kulturës dhe trashëgimisë tonë shqiptare, për të informuar miqtë tanë nga e gjithë bota rreth historisë tonë heroike dhe për të rritur njohuritë në tema të veçanta (madje edhe të nxehta).

Qëndroni të shëndetshëm dhe vazhdoni të na ndiqni për më shumë përditësime. Regjistrohuni në faqen tonë të internetit (lehtësisht e arritshme në www.ivanaj-foundations.org) dhe pëlqeni dhe ndani faqet tona në Facebook, Instagram dhe LinkedIn.