Deklaratë për shtyp – Datë 27 shtator 2017

Një fitore për kulturën dhe historinë shqiptare “Fondacioni Ivanaj” në Tiranë dhe “The Martin and Mirash Ivanaj Foundation” në New York, me kënaqësi njoftojnë hapjen zyrtare të ambienteve të tyre të reja në kryeqytet. Këto ambiente do të ofrojnë një qendër kulturore unike në përputhje me qëllimin dhe misionin e tyre për “Avancimin e edukimit [...]

By |2018-11-24T13:06:15+01:0027 Shtator, 2017|Njoftime Për Shtyp|0 Comments

Nje faqe e re Interneti prezantohet per Fondacionet Ivanaj, 31 Tet. 2012

Nje faqe e re Interneti prezantohet per Fondacionet Ivanaj te New York-ut dhe Tiranes https://ivanaj-foundations.org Fondacionet Martin dhe Mirash Ivanaj në New York dhe Tiranë prezantojnë faqen e tyre të intenetit e cila do të shërbejë si një hapësirë ​​takimi virtual, një vend ku mund të shkëmbehen ide, informacion në fushën e kulturës dhe arsimit, [...]

By |2018-11-24T13:11:49+01:0031 Tetor, 2012|Njoftime Për Shtyp|0 Comments

Deklaratë për shtyp Tiranë, 5 qershor 2009

Nga Drita Ivanaj Presidente e Fondacioneve Ivanaj New York – Tirana Sot, unë jam shumë e gëzuar, të lajmëroj, që më në fund, arrita të kem kontroll fizik mbi pasurinë time në Tiranë.  Këtë e pasuri e kam marrë me dokumente të rregullta që më 1995, si trashëgimi që i përkiste familjes time. U deshën [...]

By |2018-11-24T13:15:44+01:005 Korrik, 2009|Njoftime Për Shtyp|0 Comments

Botim i ri në gjuhën shqipe, Tetor 2018

BOTIM I RI SHQIPTAR “Kulla e shpresës sime…….” Fondacionet Ivanaj te New York dhe Tiranes, organizata jo-fitimprurese, qe i kushtohen “Progresit ne Arsim dhe Dituri per te Ardhmen e Rinise Shqiptare” kane kenaqesine t’ju  prezantojne botimin e nje broshure me poezi, te shkruar nga Martin dhe Mirash Ivanaj gjate periduhes se rinise se tyre. Nderkohe [...]

By |2018-11-24T13:21:04+01:008 Tetor, 2008|Njoftime Për Shtyp|0 Comments

Faqe e re per Fondacionet Ivanaj, 31 korrik 2008

Nje faqe e re Interneti prezantohet per Fondacionet Ivanaj te New York-ut dhe Tiranes https://ivanaj-foundations.org “The Martin & Mirash Ivanaj Foundation” i New York-ut, NY (SHBA) dhe partneri i tij, “M. & M. Ivanaj Foundation Institute” i Tiranes (Shqiperi),  organizata jo-fitimprurese qe i kushtohen gjenerates se re me kete motivacion: “Me Arsim e Dituri Ndriçojme [...]

By |2018-11-24T13:26:50+01:0031 Korrik, 2008|Njoftime Për Shtyp|0 Comments

Konferencë kulturore dhe shkencore në kujtim të Profesor Mirash Ivanaj – 22 shtator 2003

Cultural and Scientific Conference in memory of Professor Mirash Ivanaj Tirana – September 22, 2003 The Ivanaj Foundations, headquartered in both New York and Tirana, are co-sponsoring a conference in Tirana on Monday, September 22nd , 2003 at 10 AM. The event is a Cultural and Scientific Conference in memory of Professor Mirash Ivanaj on [...]

By |2018-11-24T13:40:05+01:0022 Shtator, 2003|Njoftime Për Shtyp|0 Comments