Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

//Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

By | 2019-07-31T14:50:23+01:00 February 12th, 2012|In the Media|

Shtëpia që ka shërbyer si administratë për Sigurimin e Shtetit dhe për Gardën e Republikës, i kthehet trashëgimtares së vetme të vëllezërve Ivanaj: Martinit, avokat i shquar i viteve ’30 dhe Mirashit, reformator i arsimit në epokën e Zogut. (Versioni PDF)

About the Author:

X