Takimet mujore me vullnetarët dhe shumë më tepër…!

Vjeshta na riktheu një rutinë të re sezonale. Takimet tona mujore tashmë janë caktuar dhe shënuar tek kalendari i faqes web të Fondacionit deri në fund të vitit, tregues gjithashtu që grupi ynë i vullnetarëve po zhvillohet dhe konsolidohet muaj pas muaji.Të rrethuar nga librat e Bibliotekës Ivanaj, vullnetarët u mblodhën për takimin e tyre [...]

By | 2021-09-28T08:22:45+01:00 28 Shtator, 2021|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Njohja e mjeteve të zakonshme dixhitale – Trajnim informues për grupin e vullnetarëve

Situata shqetësuese e krijuar nga Covid-19 ka bllokuar ose ndaluar plotësisht shumicën e grubullimeve në grup, ose takimeve fizike. Fatmirësisht disa ide inovative teknologjike, na kanë ardhur në ndihmë për të na shpëtuar nga ky izolim shqetësues.Të shtunën e kaluar i kemi dhënë mundësinë grupit tonë të vullnetarëve të merrnin pjesë në një sesion interaktiv [...]

By | 2021-03-09T13:33:47+01:00 9 Mars, 2021|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Një përmbledhje e zhvillimit të Qendrës sonë të Vullnetarëve

​Dy vjet më parë, e filluam udhëtimin tonë me shumë emocione dhe gatishmëri për të krijuar një grup mendjesh të shkëlqyera të rinjsh, ku do të mund të gjenin horizonte të reja.  Ishte një fillim i ndrojtur, por grupi u rrit dhe zhvillua aq bukur sa jemi jashtezakonisht mirënjohes për mënyrën se si po evoluon.Në [...]

By | 2020-10-13T11:00:56+01:00 13 Tetor, 2020|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Bisedë përreth kafesë midis të rinjve dhe ekspertëve

​Një ndër projektet për të cilat ne po punojmë prej kohësh u kthye tashmë në realitet. Fondacioni Ivanaj në New York dhe Tiranë bënë të mundur fillimin e asaj çfarë do të jetë një rutinë për ndjekësit tanë: serinë e takimeve të titulluar “R.I.N.I”. Rini do të thotë jo vetëm të qënët të rinj, por [...]

By | 2020-07-06T13:41:45+01:00 2 Qershor, 2020|Blogu, IFCIF, Vullnetar|0 Comments

Fillimi i javës energjik për Vullnetarët tanë.

E hëna ishte një ditë e ngarkuar  për Qendrën tonë Vullnetare. Edhe një herë, një nga anëtarët profesionistë të Qendrës sonë të Vullnetarëve, Znjsh. Ariola Merepeza, bëri një punë të mahnitshme duke i siguruar grupit një trajnim të veçantë në lidhje me 17 Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmin e Qëndrueshëm në Shqipëri. Ndërsa [...]

By | 2019-10-29T13:54:19+01:00 29 Tetor, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Komplimente Qendrës tonë Vullnetare!

Ne jemi krenar për grupin tonë të larmishëm, tani me më shumë se 50 anëtarë. Ky është një artikull i shkruar nga njëri prej tyre në dy gjuhë anglisht dhe shqip. Faleminderit Klaudia për frymëzimin që na jep! Shkruar nga vullnetarja jonë Klaudia Hoxha Pse vullnetarizmi është kaq i rëndësishëm dhe si ndikon në pikëpamjen [...]

By | 2019-06-25T14:41:34+01:00 25 Qershor, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Faza e II e Qëndrës tonë Vullnetare.

Të premten më 24 Maj, i gjithë grupi u mblodh për të diskutuar diçka shumë të rëndësishme dhe të domosdoshme për të ecur përpara dhe për të arritur qëllimin tonë të rradhës. Për herë të parë iu prezantuan grupit gjashtëmbëdhjetë pozicionet e reja vullnetare të menduara dhe të hartuara posaçërisht për ta. Këto pozicione janë [...]

By | 2019-05-27T15:30:42+01:00 27 Maj, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Gjestet e vogla, të bëra me ndërgjeshmëri, janë ato që bashkojnë njerëzit

Ka qenë një vit intensiv pune për gjithë stafin dhe grupin tonë të vullnetarëve. Numri i anëtarëve në grup u rrit dhe midis tyre lindi nje lidhje harmonike dhe spontane shoqërie. Angazhimi i ekipit tonë rinor na ka bërë të ndihemi krenar dhe ishte pikërisht kjo arsyeja që na frymëzoi për të zhvilluar një program [...]

By | 2019-04-18T15:18:53+01:00 18 Prill, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments

Përparimi i përpjekjeve tona për “Mos të lënë askënd mbrapa: Vullnetarët ndihmojnë te Qendra Komunitare Shkozë”

Në kompleksin e banesave sociale, në periferi të Tiranës, në Qendrën Komunitare Shkozë (QKSH) vullnetarët e Martin & Mirash Ivanaj Foundation së bashku me 4 nga pjesëtarët e stafit të Institutit, kontribuan në organizimin e një dreke sociale ditën e premte datë 22 Shkurt. Qëndra Komunitare Shkozë është ndërtuar nga Bashkia Tiranë, dhe operon për [...]

By | 2019-03-05T11:17:36+01:00 22 Shkurt, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments
X