Martin dhe Mirash Ivanaj

Martin dhe Mirash Ivanaj ishin më të vegjlit nga të 8 fëmijët, lindur në një familje mjaft të njohur në zonën e Malësisë së Shkodrës e cila në atë kohë ishte pjesë e Perandorisë Osmane. Babai i tyre ishte Dodë Ivani Ivanaj një pronar i pasur tokash në Beqaj pjesë e Fisit në Triepsh. Mamaja [...]

By |2019-03-15T17:28:39+01:0013 Shtator, 2013|Trashëgimia|0 Comments
X