Konferenca jubilare “Në emer të…Kulturës”

Më 25 Shtator të vitit 2018, Fondacioni Martin & Mirash Ivanaj në Tiranë, në bashkëpunim me shtëpinë botuese “Jozef” dhe “radiandradi.com” organizoi në ambientet e tij, konferencën jubilare “Në emër të…kulturës” dhe promovimin e librit “Ministri i hekurt- Mirash Ivanaj” nga Lazër Radi, në përkujtim të 130 vjetorit të lindjes së Dr. Martin Ivanaj, 65 [...]

By |2018-10-23T11:11:48+01:0012 Tetor, 2018|Konferencë, Trashëgimia Kulturore|0 Comments

Nje konference kulturore e mbajtur ne Tuz te Malit te Zi

Me 14 Nentor  te vitit 2004 Fondacionet Ivanaj  i  New York-ut dhe Tiranes ne bashkepunim me Shoqaten Humanitare  “Nikolle Ivanaj” te Tuzit, Mali Zi, organizuan nje Konference te perbashket te shtunen e 14 Nentorit, 2004 ne hollin e Gjimnazit te Tuzit . Tema e Konferences ishte:  “Vellezerit Ivanaj,personalitete te shquara te kombit dhe te kultures [...]

By |2018-10-23T08:32:07+01:0014 Nëntor, 2004|Evente Historike, Konferencë|0 Comments

Konferencë kulturore dhe shkencore në kujtim të Profesor Mirash Ivanaj

Foto nga konferenca perkujtimore Tiranë 22 Shtator 2003 Në mëngjesin e datës 22 Shtator 2003, Fondacionet Ivanaj me seli në Tiranë dhe New York, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Akademinë e Shkencave, Arkivën e Shtetit si dhe Biblotekën Kombëtare organizuan në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar, Tiranë, një konferencë kulturore. [...]

By |2018-10-23T09:57:29+01:0022 Shtator, 2003|Evente Historike, Konferencë, Trashëgimia Kulturore|0 Comments