About Entela Bodinaku

Executive Assistant to the CEO M & M Ivanaj Foundation Institut

Forcimi i kultures se multilateralizmit, dialogut dhe bashkepunimit nderkombetar!

Po ju prezantojme nje bashkepunim te ri me United Nations Youth Association of Albania per organizimin e eventit te ketij viti MUN Albania 2019. Me teper ne lidhje me kete aktivitet mund te lexoni ketu

By | 2019-11-05T15:48:48+01:00 5 Nëntor, 2019|Blogu|0 Comments

Një praktikë e mirë bashkëpunimi

  Fondacioni Ivanaj, me mbeshtetjen e Bashkise se Tiranes ka filluar realizimin e projektit "Shoku im Polic" i cili synon të ndërtojë një praktikë të mirë bashkëpunimi ndërmjet prindërve, mësuesve dhe punonjësve të policisë për të përballuar me sukses çdo problematikë që lidhet me rendin publik, sigurinë rrugore dhe respektimin e të drejtave të çdo [...]

By | 2019-10-29T13:46:16+01:00 29 Tetor, 2019|Blogu|0 Comments

Fushata 2018 “Për festat e fundvitit”

Edhe këtë vit Fondacioni Ivanaj organizon fushatën e fund vitit për të ndihmuar fëmijët në nevojë. Vitin e kaluar shpërndamë dhurata për 94 fëmijë në shkollën “4 Dëshmorët” në Tiranë. Këtë vit, lodrat dhe librat e mbledhura do të shkojnë për fëmijët e shkollave 9 vjeçare në nevojë jashtë Tiranës. Ju mund të dhuroni lodra [...]

By | 2019-03-22T10:21:20+01:00 5 Nëntor, 2018|Blogu|0 Comments

Konferenca jubilare “Në emer të…Kulturës”

Më 25 Shtator të vitit 2018, Fondacioni Martin & Mirash Ivanaj në Tiranë, në bashkëpunim me shtëpinë botuese “Jozef” dhe “radiandradi.com” organizoi në ambientet e tij, konferencën jubilare “Në emër të…kulturës” dhe promovimin e librit “Ministri i hekurt- Mirash Ivanaj” nga Lazër Radi, në përkujtim të 130 vjetorit të lindjes së Dr. Martin Ivanaj, 65 [...]

By | 2018-10-23T11:11:48+01:00 12 Tetor, 2018|Konferencë, Trashëgimia Kulturore|0 Comments

StartUP Live Tirana 7 – Your ideas are blooming…!

This past weekend we had the pleasure of hosting the 7th edition of STARTUP LIVE TIRANA, in our venue. In just less than 60 hours, students experienced the highs, lows, fun, and pressure that make up life at a startup. As they learned how to create a real company, they met the very best mentors, [...]

Një fillim viti me aktivitetin më 26 janar

Ky vit i ri sjell edhe bashkëpunime të reja. Në muajt që vijojnë do mirëpresim aktivitete rinore e informative në ambientet tona. Këtë muaj, më 26 janar, do të mbështesim EESTEC dhe Sesionin Informativ mbi Programet e Erasmus +. EESTEC (Shoqata Evropiane e Studentëve të Inxhinierisë Elektrike) është një organizatë jo-fitimprurëse, jo-qeveritare që ka qëllim [...]

By | 2018-01-19T17:40:59+01:00 19 Janar, 2018|Blogu|0 Comments

Dhuro një lodër, merr një buzëqeshje (2017)

Këtë vit, gjatë periudhës së Krishtlindjes, ndërmorëm një iniciativë të re, për t’i dhënë një buzëqeshje fëmijëve në nevojë të një nga shkollave 9-vjeçare në kryeqytet. Megjithëse kjo është një periudhë festash, ka mjaft familje shqiptare që me zi arrijnë të ushqejnë fëmijët e tyre e jo më t’u blejnë lodra dhe dhurata. Aktualisht, ka [...]

By | 2019-03-05T14:24:18+01:00 22 Dhjetor, 2017|Blogu, Trashëgimia Kulturore|0 Comments

Festa e Pavarësisë me fëmijët – 28 Nëntor 2017

Më 28 nëntor 2017, me rastin e festës së Pavarësisë, ftuam nxënës të klasave të dyta për të festuar në shoqërinë e animatorëve të shkëlqyer. Siç e shikoni edhe nga fotot dhe video, festa kishte si tematikë “28 nëntorin” dhe përmbante këngë, recitime, lojëra, pikturim të fytyrës si edhe një teatër kukullash të përgatitur posaçërisht [...]

By | 2017-12-01T13:37:14+01:00 4 Dhjetor, 2017|Blogu|0 Comments
X