Pas një viti të vështirë, por shumë të suksesshëm në përmbushjen e të gjitha llojeve të projekteve, aktiviteteve dhe eventeve të vogla e të mëdha, me të cilat mund të krenohemi jashtëzakonisht shumë, po marrim disa pushime të merituara.

Zyrat tona do të jenë të mbyllura nga data 24 dhjetor 2021 deri më 4 janar 2022, kur ne do të rifillojmë punën tonë dhe do të jemi gati për të përballuar sfidat që viti 2022 do të ketë për të gjithë ne dhe për pjesën tjetër të botës.

Mezi pres t'i shoh të gjithë mirë vitin e ardhshëm, qoftë personalisht apo virtualisht, i dërgoj urimet më të mira për pushime të këndshme dhe të sigurta për stafin tonë, bordet tona, mbështetësit tanë, vullnetarët dhe miqtë tanë kudo që janë, në të dy anët e Atlantikut!