Ndërsa shpresojmë që të gjithë të keni kaluar një Ditë Falenderimesh të lumtur me familjet dhe të afërmit tuaj, dëshirojmë t’ju ftojmë të shikoni videon tonë më të fundit të sapo publikuar online, me një përmbledhje të projekteve, aktiviteteve dhe momenteve më të bukura të zhvilluara gjatë vitit të kaluar.

Regjistrohuni në kanalin tonë në YouTube për të patur akses në publikime të tilla dhe na ndiqni në Facebook, Instagram, LinkedIn.