Siç u premtuam kur lançuam versionin në formë të shtypur dhe atë të plotë online, libri tani ofrohet edhe në një botim të veçantë për një kohë të kufizuar. Ne e mbajtëm premtimin dhe “Kodi i Lekë Dukagjinit” është i disponueshëm elektronikisht në shqip ose anglisht për kënaqësinë tuaj të të lexuarit.

Ju mund t'i porosisni këto versione elektronike në Amazon Kindle në gjuhën që është më e rehatshme për ju për t'u lexuar. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një tablet, smartphone ose laptop, mund të shijoni mundësitë e ndryshme për ta bërë më të lehtë leximin dhe lëvizjen nëpër faqe. Mos harroni të na lini një opinion pasi të keni mbaruar së lexuari. Ne presim me padurim të dëgjojmë mendimet tuaja.

Nëse dëshironi të mbështesni më shumë nisma si kjo, klikoni këtu. Publikimi është vetëm një aspekt i punës sonë midis shumë aktiviteteve dhe llojeve të projekteve që ne zbatojmë sipas misionit tonë. Në kuadër të tij mund të ofrojmë edhe më shumë mundësi për autorët shqiptarë brenda dhe jashtë vendit.

Për të marrë njoftimet më të reja, regjistrohuni në faqen tonë të internetit dhe na ndiqni në Facebook, Instagram dhe LinkedIn.