Lajmi i mirë është partneriteti midis M&M Ivanaj Foundation Institut në Tiranë dhe organizatës jo-fitimprurëse Mindspace në Greqi për projektin “Mindspace University - Balkan TIES”, ku të dy partnerët mbështesin të rinjtë nga vendet përkatëse në fushën e edukimit dhe sipërmarrjes. Tani, ne po bashkojmë forcat për t'u ofruar të rinjve në Shqipëri, Greqi dhe të gjithë rajonin e Ballkanit mundësi të reja emocionuese për të ardhmen e tyre.

Programi që do të përfshijë më shumë se 200 studentë me një pasion për biznesin nga i gjithë Ballkani do të fillojë së shpejti. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të lidhen dhe mentorohen nga akademikë të lartë në SHBA dhe vende të tjera. Studentët e suksesshëm do të kenë përfitime të ndryshme, midis të cilave, fonde për idenë e tyre të biznesit dhe mundësinë për të fituar një udhëtim me profil edukues në SH.B.A.

Më shumë informacion në lidhje me programin, përfshirë hapat e aplikimit, do të postohen së shpejti në faqen tonë të internetit dhe mediat sociale. Pra, kontrolloni faqen tonë të blogut dhe na ndiqni në Facebook, Instagram dhe LinkedIn.