Na ndihmoni që të ndihmojmë të tjerët!

By | 2020-12-07T12:29:52+01:00 7 Dhjetor, 2020|Blogu|0 Comments

Krishtlindjet dhe Viti i Ri po afrojnë. Ne, në Fondacionet Ivanaj, punojmë çdo ditë për të avancuar arsimin dhe kulturën për shqiptarët brenda vendit të tyre dhe jashtë tij. Përmes projekteve, aktiviteteve, ngjarjeve tona të shumta, ne kemi qenë në gjendje të arrijmë të gjitha grupet e fëmijëve, të rinjve dhe të moshuarve gjatë operimit tonë. Ne nuk u ndalëm as gjatë luftërave rajonale, katastrofave natyrore dhe pandemisë.

Burimet tona të brendshme dhe stafi ynë i përkushtuar janë të dedikuar për të punuar drejt shtrirjes së misionit tonë, por edhe ata kanë nevojë për ndihmën tuaj, kështu që: Na ndihmoni të ndihmojmë të tjerët!

Ju mund të keni një ndikim ndërsa bleni dhurata gjatë Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Thjesht blini në smile.amazon.com/ch/13-3810233 dhe AmazonSmile do t'i dhurojë Martin and Mirash Ivanaj Foundations, pa asnjë kosto shtesë për ju.

Faleminderit!

About the Author:

X