Inovacioni dhe Sipërmarrja: Koha për të gjetur atë idenë e shkëlqyer!

By | 2020-12-03T11:08:33+01:00 3 Dhjetor, 2020|Blogu|0 Comments

Ishte një sesion i parë i shkëlqyer i kursit “Think outside of the box” që filloi muajin e kaluar, siç përshkruhet këtu. Pjesëmarrës të rinj të lidhur nga i gjithë Ballkani, ndërsa u trajnuan nga ekspertja jonë, Dr. Nora, të vendosur në të dy anët e Atlantikut, patën mundësinë të njiheshin me njëri-tjetrin, të shprehnin idetë e tyre, këndvështrimet dhe të kuptonin se cilat janë çështjet kryesore që e bëjnë një biznes të suksesshëm.

Z. Garret Gray, një tjetër mik i veçantë i yni, ishte gjithashtu i pranishëm gjatë këtij sesioni. Si një sipërmarrës dhe biznesmen i suksesshëm, ai ndau me pjesëmarrësit një pjesë të historisë së jetës të tij, duke nisur nga koha kur krijoi sipërmarrjen e tij, tek vështirësitë financiare që ishin pjesë e saj, dhe si i kapërceu ato. Përvoja e tij dhe disa këshilla që ai ndau me këta të rinj janë shumë të vlefshme për ta nëse dhe kur të fillojnë biznesin e tyre.

Sesioni tjetër i këtij kursi do të mbahet në 14 dhjetor 2020. Ndërkohë, na ndiqni për më shumë mundësi në fushat e sipërmarrjes, kulturës dhe edukimit që ofrohen nga Fondacionet tona duke regjistruar në faqen tonë web.

About the Author:

X