Një mesazh dhe pamje paraprake e veçantë nga Tirana!

By | 2020-11-25T12:41:56+01:00 25 Nëntor, 2020|Blogu|0 Comments
Miqve tanë të shumtë besnikë dhe bujarë, partnerëve, bashkëpunëtorëve, vullnetarëve të të gjitha fushave, kudo që jeni, unë dhe stafi ynë ju urojmë të gjithëve një Ditë të Falenderimeve të mbarë, të qetë dhe të lumtur, pavarësisht nga rrethanat aktuale të vështira. Mendimet tona për mirënjohje për gjithçka që keni bërë për ne ju shoqërojnë gjithmonë dhe ju urojmë ju dhe të dashurve tuaj shëndet dhe gëzim në kohët në vazhdim.


Për sa më sipër, ne dëshirojmë të shtojmë urimet më të mira për të gjithë shqiptarët në të gjithë botën në festimin e Festave Kombëtare të atdheut këtë fundjavë. Roftë Shqipnia!

Toy Drive ynë i përvitshëm për fëmijët dhe familjet në nevojë është plotësisht në zhvillim (siç shihet më poshtë në pamjet paraprake, si dhe në vijim me ushqimet), dhe mbledhja e fondeve online do të vazhdojë deri më 30 nëntor për të gjithë ata që mund të kontribuojnë përmes Facebook, ose në çdo kohë, direkt përmes faqes sonë të web-it 'Dhuroni'. Shumë faleminderit!

About the Author:

Ms. Ivanaj is the founder and President of The Martin and Mirash Ivanaj Foundation in New York, and the M. & M. Ivanaj Foundation Institute in Tirana (Albania)
X