Klubi i Teknologjisë për të Moshuar – Raporti i Edicionit të 2-të / 2019-2020

Ky postim u krye për të informuar të gjithë grupin e të abonuarve dhe ndjekësve tanë që Edicioni i 2-të i programit tonë të Klubit të Teknologjisë për të moshuar u përmbyll dhe për të lexuar më tepër rreth suksesit të tij dhe reagimeve të pjesëmarrësve të saj, mund të klikoni në këtë faqe të web-it tonë.

By | 2020-02-07T12:39:45+01:00 7 Shkurt, 2020|Blogu|0 Comments

About the Author:

X