Forcimi i kultures se multilateralizmit, dialogut dhe bashkepunimit nderkombetar!

Po ju prezantojme nje bashkepunim te ri me United Nations Youth Association of Albania per organizimin e eventit te ketij viti MUN Albania 2019.

Me teper ne lidhje me kete aktivitet mund te lexoni ketu

By | 2019-11-05T15:48:48+01:00 5 Nëntor, 2019|Blogu|0 Comments

About the Author:

Executive Assistant to the CEO M & M Ivanaj Foundation Institut
X