Fondacioni Ivanaj, me mbeshtetjen e Bashkise se Tiranes ka filluar realizimin e projektit “Shoku im Polic” i cili synon të ndërtojë një praktikë të mirë bashkëpunimi ndërmjet prindërve, mësuesve dhe punonjësve të policisë për të përballuar me sukses çdo problematikë që lidhet me rendin publik, sigurinë rrugore dhe respektimin e të drejtave të çdo individi që jeton në atë komunitet.

Javen e kaluar zhvilluam takimin e pare informativ ne Shkollen e Mesme Ekonomike, njesia 2, Tirane, ndersa neser jemi tek shkolla 9-vjecare “Vasil Shanto”, njesia 5.

Me shume rreth ketij projekti mund te klikoni ketu.