Gëzuar 4 korrikun!

4 Korriku shënon 243-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Le të gëzojmë së bashku fuqinë e krenarisë, guximit dhe besimit që të gjith kombet ndajnë.

Stafi i Fondacioneve Ivanaj në New York dhe Tiranë ​ju uron Gezuar Ditën e Pavarësisë!

By | 2019-07-03T13:59:03+01:00 3 Korrik, 2019|Blogu|0 Comments

About the Author:

X