Startup Live Tirana 2019

Startup Live Tirana do të zhvillohet përsëri këtë vit në ambientet tona më data 7-9 qershor. Jeni shumë të lumtur të bëhemi partnerë edhe kesaj radhe me këtë program udhëheqës akselerimi dhe të mbështesim ide të reja biznesi. Doni të jeni pjesë e ketij aktiviteti 3 ditor? Blini biletat duke u regjistruar ketu.

By | 2019-05-03T14:28:32+01:00 3 Maj, 2019|Blogu|0 Comments

About the Author:

X