Ne kemi krijuar faqen tone krejtësisht të re që ne mendojmë se do ta duash.

By | 2019-01-09T18:32:40+01:00 9 Janar, 2019|Blogu|0 Comments

Jemi të kënaqur të njoftojmë që faqja jonë e re tani është LIVE! Ne u përpoqëm të siguronim një faqe të angazhuar për të ofruar të gjitha llojet e informacionit që mund të nevojitet për të kuptuar qartë dhe me përpikëri punën, planet, ofertat dhe arritjet tona.

Ne gjithashtu kemi zhvilluar një zonë të re për postimet e blogeve dhe artikujve të lajmeve të cilat ne mendojmë se dikush mund të gjejë mjaft të dobishme. Hidhni një sy dhe eksploroni pjesën tjetër të faqes sonë dhe ndjehuni të lirë të na tregoni se çfarë mendoni, duke dërguar me email reagimet tuaja në [email protected]

About the Author:

X