Një vizitë e veçantë

Sot patëm nderin të mirëprisnim për një vizitë Ambasadorin e SH.B.A.-ve në Shqipëri z. Donald Lu dhe Shefin e Zyrës së Marrdhënieve me Publikun z. Ryan Roberts.

Ishte vërtetë kenaqësi t’u tregonim ambientet dhe diskutonim me ta aktivitetet e tanishme dhe planet për të ardhmen.

By | 2019-03-05T12:32:56+01:00 14 Maj, 2018|Blogu, Trashëgimia Kulturore|0 Comments

About the Author:

Ms. Ivanaj is the founder and President of The Martin and Mirash Ivanaj Foundation in New York, and the M. & M. Ivanaj Foundation Institute in Tirana (Albania)
X