Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

Shtëpia që ka shërbyer si administratë për Sigurimin e Shtetit dhe për Gardën e Republikës, i kthehet trashëgimtares së vetme të vëllezërve Ivanaj: Martinit, avokat i shquar i viteve ’30 dhe Mirashit, reformator i arsimit në epokën e Zogut. (Versioni PDF)

By | 2019-07-31T14:49:32+01:00 12 Shkurt, 2012|Në Media|0 Comments

About the Author:

X